MITT I LIVET - SOM DET SER UT HOS OSS

söndag, juli 20, 2008

söndag

Bröllopsfirande igår och välbehövd återhämtning idag... vackert brudpar, regn i kronan och en hejdundrande fest i bystugan efteråt! Det var mycket trevligt.

Hittade antik-loppis Tulavippan i Insjön häromdagen och där fanns ett underbart skåp i samma stil som det jag har i källaren - avlutat. Blev väldigt sugen, prislappen går inte att jämföra med om man skulle köpa ett nytt - knappa tvåtusen kronor! Dessutom genuin känsla och charm som inte går att hitta i en butik. Efter några penseldrag (vitt förstås!) skulle det kunna fått sin rätta plats i köket därhemma. Men skåpet står tyvärr kvar i Insjön - om ingen annan lyckats övertala sin man att ta med det hem förstås!? ...jag är väldigt sugen på att åka dit igen och ta med det hem. Det var sååå fint! Skulle ha passat fint i "gästförrådet" (L's underbara benämning på härbret!) också. Kanske vitt med en blå stjärna på dörren? Ja, vi har bestämt oss för marint nu. Typ Lexington.

2 kommentarer:

Brittis sa...

Du får väl flirta med pappa, din. Han är nog inte oäven. Du kan ju betala och låta det stå kvar tills han kommer från Sälen.

M sa...

Jo, i och för sig. Fast även om skåpet skulle komma hem, så kommer det inte in i huset för A!!! :( Tyvärr...