MITT I LIVET - SOM DET SER UT HOS OSS

fredag, november 13, 2009

Tackar Ester

...för att jag börjat med julklapparna i god tid i år!

Ester är min barndomskompis Ullis underbara lilla dotter som döps i morgon i Gustaf Adolfs kyrka. Vi ska dit hela familjen och jag har letat efter hennes doppresent i veckor! Vi var nämligen på det klara med att vi ville ge ett födelsedagståg till henne - våra barn har ett sådant och det är verkligen något härligt förväntansfullt i luften när barnens födelsedag närmar sig och de på morgonen får sätta ihop och ställa fram tåget på bordet. Dessutom gillar jag att det är trä. Rustikt. Bra. Lekfullt. Jag valde en annan modell till Ester - med färgglada djur.
Däremot är det inte något man hittar i vanliga leksaksaffärer utan detta tåg säljs endast i internetbutiker eller små specialistbutiker - jag hittade faktiskt vårt eget för tre år sedan i en liten barnklädesbutik i Fruängen, tro det eller ej!

Nåja, för att knyta an till rubriken - när jag beställde tåget på nätet till Ester kunde jag naturligtvis inte motstå några andra unika, alldeles underbara, lekfulla, rustika leksaker. Så nu är jag nog nästan klar med Lisas och har i alla fall påbörjat Majas klapphög!

...till nyår kan ni nog få avnjuta några smarriga (tyg-)bakelser från Majas café! (Bilderna är hämtade från Blå Elefant)

1 kommentar:

Brittis sa...

Spännande doppresent!